Swann Morton mesjes steriel nr 10 met handvat 10 st

Swann Morton mesjes steriel nr10 met handvat 10 st

€ 6,47
Exclusief belasting

Swann Morton mesjes steriel (Nummer: 10) met handvat. De Swann Morton mesjes zijn de meest gebruikte mesjes onder pedicures en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit.

Scalpels voor eenmalig gebruik worden gezien als een handig alternatief voor het traditionele scalpelmesje dat op een metalen handvat is bevestigd, maar bieden niet hetzelfde gevoel en laterale stabiliteit bij het insnijden, daarom worden ze meestal gebruikt voor kleine ingrepen buiten de operatiekamer en op de ziekenhuisafdelingen . Ze zijn ook te zien op de afdeling Spoedeisende Hulp (Spoedeisende Hulp) waar tijd van essentieel belang kan zijn, vooral bij de behandeling van ernstige traumaslachtoffers. Scalpels voor eenmalig gebruik verschijnen steeds meer als een essentieel onderdeel  binnen de huisartsenpraktijk en gespecialiseerde chirurgische centra in de gemeenschap, naarmate er meer kleine procedures worden voltooid binnen de niet-acute thuiszorgmarkt en buiten de belangrijkste ziekenhuizen.

Swann-Morton steriele scalpels voor eenmalig gebruik, afzonderlijk verzegeld in trays en verpakt in eenheden van 10. De scalpel heeft een maatverdeling op de achterkant van het handvat en is gemarkeerd met het CE-symbool. De steriele scalpels zijn afzonderlijk verpakt in een doorzichtige gevormde schaal die een betere zichtbaarheid van het product biedt. Bij het afpellen van het pakket verandert de verzegeling van kleur, wat aangeeft of de integriteit van het pakket is geschonden en de gebruiker verzekert van steriliteit tot aan het punt van gebruik.

Inhoud 10 stuks, individueel steriel verpakt

0505

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Swann Morton mesjes steriel...

€ 6,47