Syis Enzym peeling 200 ml

Syis Enzymatic peeling 200 ml

€ 11,95
Exclusief belasting

De enzymatic peeling is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de vasculaire huid en de gevoelige huid. Het kan worden gebruikt bij een huid die geen AHA-zuren en mechanische peelings verdraagt. De peeling maakt de hoornlaag van de opperhuid los, reinigt het huidoppervlak, stimuleert de processen van huidcelvernieuwing, verlicht ontstekingen, verzacht de huid, hydrateert deze en bereidt haar voor op de opname van actieve ingrediënten. Dankzij het gehalte aan vitamine C en E wordt de teint helderder en verfrist.

Actieve ingrediënten:

kaolien

De kaolien reinigt zacht, voedt de huid en heeft een verfrissende werking. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de weefselregeneratie. Het is een uitstekende regelaar van de talgafscheiding, beschermt de huid effectief tegen de gevolgen van irritatie, versnelt de genezing en heeft een verzachtend effect. Het vernauwt de poriën door de huid diep te voeden, te regenereren en glad te maken. Tegelijkertijd geeft het het een natuurlijke vitaliteit.

Ananas Sativus Fruitextract

Ananasextract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten afbreekt. Wanneer het uitwendig wordt aangebracht, exfolieert bromelaïne dode huidcellen en heeft het een verzachtend effect door de geïrriteerde huid te helpen regenereren. Het heeft een ontstekingsremmende werking en elimineert oedeem. Ananasextract combineert de voordelen van de zachte exfoliërende werking van bromelaïne met de voedende en hydraterende werking van sacchariden, vitamines en mineralen.

Carica Papaya-fruitextract

Papaja-extract heeft hydraterende en verhelderende eigenschappen, helpt dode huidcellen te verwijderen, kalmeert de huid na zonnebrand en bevat waardevolle vitamine A en E, maar is ook een rijke bron van antioxidanten.

Melkzuur

Melkzuur met hydraterende eigenschappen. Het heeft het vermogen om het stratum corneum van de epidermis te penetreren. Het verzacht het stratum corneum en pelt de hoornvlieslaag af.

Aanbevolen gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid product aan op de vochtige huid van gezicht, hals en decolleté en masseer vervolgens zachtjes gedurende een paar minuten. Laat het product ongeveer 10-15 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit met lauw water. Het wordt aanbevolen om de behandeling 1-2 keer per week toe te passen.

114675

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Syis Enzymatic peeling 200 ml

€ 11,95