Pedi in a Box (4 Step) Vitamin Recharge

VOESH Pedi in a Box 4 Step - Vitamin Recharge

€ 3,65
Exclusief belasting

volumekorting 10% vanaf 5 stuks

Volumekorting

Aantal Eenheidskorting U bespaart
5 10% Tot € 1,83
Aantal
Op voorraad

VOESH is een innovatief cosmetica merk en biedt individueel verpakte SPA-aroma sets voor behandeling van handen en voeten in meerdere stappen. Disposable en 100 % hygiënisch, overmatig gebruik van het product wordt voorkomen en u kunt een andere behandeling gelijktijdig doen zonder extra inspanning. Met VOESH-producten kunt u een extra service aan uw klant aanbieden die verschilt van anderen.

Alle Voesh-sets zijn gemaakt met hetzelfde concept. Ze zijn allemaal individueel verpakt met de juiste hoeveelheid producten voor een enkele spa pedicure of manicure behandeling. Zorgen voor een schone en hygiënische spa-behandeling. Eén set per klant.

Vitamin Recharge-Laad je voeten op met vitamine C om beschadiging van de huid door vrije radicalen te vertragen, waardoor droge huid en rimpels verminderen.

Zonder Parabenen | Zonder Ftalaten | Triclosan-vrij

De originele Voesh Spa Pedicure set. Dit is de nieuwe Spa-standaard. Elke set wordt perfect afgemeten voor één klant. Elke geur / aroma ruikt absoluut ongelooflijk en ze dienen allemaal verschillende doeleinden. Ze hebben een kit voor pijnlijke gewrichten, vochtarme huid, vermoeide voeten, enz.

1 set bevat:
Sea Salt Soak
100% Sugar Scrub
Mud Masque
Massage Butter

VOORDELEN VAN VOESH:

1 set voor 1 behandeling

100% vers product bij iedere behandeling

Minder investeringen

Eenvoudig kostenbeheer

Eenvoudig voorraadbeheer

Perfect geportioneerd

Mooi en hygiënisch

Veilige manier van huidverzorging

VPC208PGF

Specifieke referenties

Commentaar (0)

VOESH Pedi in a Box 4 Step...

€ 3,65