Claresa UV/LED Gellak Fallin Love9 - 5ml

Claresa UV/LED Gellak Fallin Love 9 - 5ml

€ 4,09
Exclusief belasting

Claresa UV/LED hybride gellak is een soak off gel wat betekent dat de eigenschappen van een gel zijn gecombineerd met die van een nagellak. De middel dikke consistentie en het kwastje van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat je de perfecte manicure- pedicurebehandeling kunt creëren. De Claresa gellak garandeert gelnagels die 3 weken blijven zitten, zonder afblaren en loslatende lak. Dekt in 1 laag dus lekker snel klaar!

CLARESA FALLIN" LOVE 9 hybride gellak - Fallin' Love is een collectie van 13 kleuren in de kleuren licht en donker poederroze en beige.

"Paarsbruin" is de omschrijving van de kleur Fallin' Love 9, die zowel bij een zomerse kleur als bij een "zongebruinde" huid uitstekend staat.
Als je wilt gokken op een iets donkerdere kleur, maar toch geïnteresseerd bent in een subtiele tint, pak dan Fallin' Love 9 en geniet van het effect!

DE NIEUWE EDITIE VAN CLARESA HYBRID PAINTS ZORGT VOOR
aangename momenten en emoties die u het gevoel geven dat u erbij bent;
kleurenpaletten die perfect bij elkaar passen;
nieuwe sfeer, nieuwe stijl - dezelfde kwaliteit!

GEBRUIK
Breng een dunne laag gekleurde hybride vernis aan op de eerder uitgeharde Claresa hybride basis en hard deze uit in een UV/LED-lamp.  Sluit af door de Diamond TOP Claresa aan te brengen en uit te harden.

UITHARDTIJD
UV LED lamp 6 W - 2 x 45 sec.
UV LED-lamp 9 W - 2 x 45 sec.
UV LED-lamp 48 W - 30 sec.
UV LED-lamp 60 W - 15 sec.
UV-lamp 36 W - 120 sec.

143224

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Claresa UV/LED Gellak...

€ 4,09