arcaya Ampullen Multi Vitamin

Arcaya Ampullen Multi Vitamin 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Immuunbescherming & natuurlijke anti-aging ampullen

Aantal
0
Op voorraad

Multi Vitamin Ampullen van Arcaya zijn perfect gecombineerde vitamine-ampullen met de vitamines ACE en de essentiële vetzuren B5 en B6 - voor een intensieve immuunbescherming van de huid.
Deze heerlijk fruitige ampul met actieve ingrediënten zorgt voor een verhoogde immuunbescherming, een onmiddellijk merkbaar welzijn en perfecte frisheid. Natuurlijk zuivere vitamines stabiliseren de cellen en werken als effectieve radicalenvangers. De weerstand van de huid wordt aanzienlijk verhoogd. Het welzijn van de huid bereikt een maximum - zelfs vele dagen na het aanbrengen.
Ampullen met werkzame stoffen met vitamines zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van onze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerde werking, veilig gebruik en minimale productbehoud.
Reinig voor gebruik van de Multi Vitamin Ampoule het gezicht grondig met een geschikte reiniger en toner. Daarnaast kan een keer per week een reinigende gezichtspeeling (bijvoorbeeld amberpeeling) worden gebruikt. Breng vervolgens een vochtinbrengende crème aan als aanvulling op de multivitamine-ampul.

Vitamines voor je huid ? Vitaminen zijn belangrijke componenten van natuurlijke cosmetica. Vitaminen zijn organische verbindingen met verschillende structuren die essentieel zijn voor het leven (Latijn: vita). Vitaminen regelen stofwisselingsprocessen, oefenen beschermende functies uit en zijn belangrijk voor het immuunsysteem. Vooral de vitamines A, C, E en de B-groep zijn van groot belang. Vitamine A vermindert uitdroging van de huid en verhoogt de celdelingsactiviteit. Vitamine E zorgt voor een intensieve en uitgebreide celbescherming en bevordert het vasthouden van vocht. Vitamine C is essentieel voor de collageenstofwisseling in de huid. De B-vitaminen panthenol en pyridoxine worden zeer gewaardeerd om hun anti-irriterende en huidherstellende eigenschappen.


Belangrijke actieve ingrediënten: vitamine B5, B6, A-C-E

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

Gebruik:

Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct contact met de huid en breuk van de ampul. Na een grondige gezichtsreiniging de inhoud van een multivitamine ampul aanbrengen en inmasseren. Gebruik dan een gezichtscrème.

Inhoud: 5 stuks

INCI: Aqua (Water), Propylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Betaine, Panthenol, Tocopherol, Pyridoxine HCL, Biotin, Retinyl Palmitate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Citric Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbic Acid, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 47005 (Acid Yellow 3), CI 14720 (Acid Red 14).

0173

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Multi...

€ 11,75