Ampullen Glow2Go 5 st

Arcaya Ampullen Glow2Go 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Met de hyaluron ampul Glow2Go wordt de huid intensief gehydrateerd en lichtreflecterende pigmenten laten de huid stralen. Hoogmoleculaire hyaluron vermindert de diepte van rimpels. Als vrije radicalenvangers beschermen cacaopeptiden tegen blauw licht en voorkomen zo vroegtijdige huidveroudering. De teint is gelijkmatiger en natuurlijk fris. Net als een highlighter zorgt Glow2Go voor de perfecte en tegelijkertijd natuurlijke glow op de huid.
Arcaya glow ampullen zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van deze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerde werking, veilig gebruik en minimale productbehoud.
Voordat u de Glow2Go-ampul gebruikt, moet u het gezicht grondig reinigen met een geschikte reiniger en een zachte gezichtstonic. Breng als extra verzorging bij de Glow2Go ampul daarna een hydraterende crème aan of begin direct met de make-up. De Glow2Go kan ook gebruikt worden als highlighter over make-up voor een natuurlijk gezonde gloed. Dep gewoon een paar druppels van de vloeistof op de hoogste delen van het gezicht (jukbeenderen, neusbrug, boven de wenkbrauwen).
Waarom heeft mijn huid hyaluronzuur nodig? Hoogmoleculair hyaluronzuur hydrateert de huid in alle lagen en maakt rimpels glad. Scleroglucan, een polysaccharide, houdt intensief vocht vast. De pigmenten titaandioxide, mica en ijzeroxide zorgen voor de perfecte gloed. Cacaozaadextract beschermt tegen de blauwe lichtstralen van mobiele telefoons, tablets, pc's en voorkomt zo vroegtijdige huidveroudering.
Belangrijke actieve ingrediënten: hoogmoleculair hyaluronzuur, titaandioxide, mica, ijzeroxide, cacaozaadextract.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

Inhoud: 5 x 2 ml

Gebruik:
Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct contact met de huid en breuk van de ampul.
Breng na het reinigen van het gezicht de inhoud van een ampul met werkzame stof aan en gebruik vervolgens een vochtinbrengende crème. Indien er geen make-up wordt gebruikt kan eerst een hydraterende crème gebruikt worden en daarna de Glow2Go ampul voor een stralend mooie, natuurlijke huid. Je kunt het ook selectief gebruiken als highlighter over make-up.


INCI: Aqua (Water), Butylene Glycol, Methylpropanediol, Betaine, Xanthan Gum, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Lactate, Mica, Sclerotium Gum, Sodium Hyaluronate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Ethylhexylglycerin, Silica, CI 77891 (Titanium Dioxide), Biosaccharide Gum-1, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Limonene, CI 77491 (Iron Oxide).

0198

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Glow2Go 5 st

€ 11,75