Arcaya Sea Collagen Serum

Arcaya Sea Collagen Serum 30 ml

€ 25,95
Exclusief belasting

Verfrissend anti-aging serum met collageen en ingrediënten uit de zee, met collageen voor rimpels, droge en vale huid.

Aantal
0
Op voorraad

Sea Collagen Serum is een verfrissend anti-aging serum dat de huid verzacht en hydrateert met natuurlijke actieve ingrediënten uit de zee. Een gerimpelde, vale huid ziet er onmiddellijk voller, steviger en jonger uit. Algenextracten, zeecollageen en zeewater rijk aan mineralen voorzien de huid van vocht, vitaminen en mineralen. De collageenvoorraden van de huid worden aangevuld. De tekenen van vroegtijdige huidveroudering (o.a. rimpels en grijze waas) worden aanzienlijk verminderd door de lichaamseigen collageenproductie te stimuleren en door een extra portie zeecollageen. Het resultaat is een gladdere, jonger uitziende huid.
Het Sea Collagen Serum is ideaal in combinatie met onze Collagen Plus Ampoule (voor droge huid en rimpels) en de Collagen Cream. Voor gebruik het gezicht grondig reinigen met reinigingsmelk en gezichtstonic, daarna eenmaal per week een peeling en eventueel een masker aanbrengen. Zo wordt de huid optimaal voorbereid op de opname van verzorgende werkstoffen. Extra tip: Combineer Quick Lift en Anti Age ampullen met Sea Collagen Serum.
Arcaya-serums met actieve ingrediënten zijn meesterwerken van moderne cosmetica. Ze implementeren voortdurend de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Intensieve verzorgingsresultaten worden bereikt door de unieke combinatie van natuurlijke en medicinale ingrediënten. Serums met actieve ingrediënten worden naast de ampul en vochtinbrengende crème gebruikt. De juiste combinatie van hydraterende ampul, serum en hydraterende crème is hierbij net zo belangrijk als een grondige gezichtsreiniging als de eerste stap voor een hydraterende en anti-rimpel gezichtsverzorging!

Wist u het al? Collageen, het belangrijkste structurele eiwit in onze huid, zorgt voor een stevige en elastische huid. De mariene zeesla (Ulva lactua), een oligosaccharide, stimuleert de stofwisselingsprocessen in de huid en voorziet deze van mineralen zoals magnesium, calcium en vitamine A, B12 en C. De zeesla bevat samen met de werkzame stof (Aleromonas ferment-extract ), stimuleert de lichaamseigen collageen- en elastinesynthese in de huid. Gezuiverd zeewater verfrist en voorziet de huid van belangrijke micro-elementen zoals ijzer, mangaan, zink en lithium. De huid wordt gehydrateerd, geremineraliseerd en gerevitaliseerd.

Gebruik:
's Ochtends en 's avonds na grondige gezichtsreiniging met reinigingslotion, gezichtstonic en gezichtspeeling op de huid aanbrengen en zacht inmasseren. Indien nodig kan vooraf een ampul met onmiddellijke werking worden aangebracht
(bijv. Collagen Plus, Quick Lift of Anti Age ampullen). Ook perfect als basis onder make-up. Breng dan onze Collagen Cream aan.

INCI: Aqua (Water), Propylene Glycol, Glycerin, AMPD-Isostearoyl Hydrolyzed (Marine) Collagen, Sea Water, Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Ulva Lactuca (Algae) Extract, Alteromonas Ferment Extract, Ethylhexylglycerin, Linalool, Lactic Acid, Limonene, Benzyl Salicylate, CI 42090 (FD & C Blue No.1), Sodium Chloride, Sodium Sulfate.Caprylate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Ulva Lactuca (Algae) Extract, Alteromonas Ferment Extract, Ethylhexylglycerin, Linalool, Lactic Acid, Limonene, Benzyl Salicylate, CI 42090 (FD & C Blue No.1), Sodium Chloride, Sodium Sulfate.

120

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Sea Collagen Serum...

€ 25,95