Ampullen Eye Repair 5 st

Arcaya Ampullen Eye Repair 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Anti-rimpel ampullen voor de oogcontour, gladmakende oogampullen met peptiden

Aantal
1
Op voorraad

Dit oogampulserum regenereert en egaliseert de oogcontour bijzonder intensief en onmiddellijk na het aanbrengen. Eye Repair is een ampul met actieve ingrediënten speciaal voor de oogcontour: de ultralichte formulering met peptiden en azuki-extract geeft de oogcontour een direct merkbaar verstrakkend effect, nieuwe vitaliteit en elasticiteit. Alle sporen van droogheid in de ogen kunnen gericht worden geëlimineerd. De huid ziet er direct gladder uit.
arcaya eye zone ampullen zijn beauty elixers in glazen ampullen. De voordelen van deze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerd effect, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Voordat u de Eye Repair Ampoule gebruikt, moet u het gezicht grondig reinigen met een geschikte reiniger en gezichtstonic.

Welke gezichtsverzorgingsproducten zijn ook geschikt voor de oogcontour? Oogampullen zijn op maat gemaakte serums met actieve ingrediënten die speciaal zijn ontwikkeld voor de dunnere maar zwaar gestreste oogcontour. De dosering van de actieve ingrediënten wordt aangepast aan de huid die sneller veroudert (door gezichtsuitdrukkingen). Onze olievrije formule trekt direct in de huid, laat geen sporen achter en oogmake-up kan direct worden aangebracht.
Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.
5 x 2 ml
Gebruiksaanwijzing:
Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.
Ingrediënten:
Aqua (Water), Glycerin, Alcohol denat. (SD Alcohol 39-C), Panthenol, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglycride, Euphrasia Officinalis Extract, Rutin, Acetyl Tetrapeptide-5, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapedite-7, Phaseolus Lunatus (Green Bean) Seed Extract, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Lactate, Ethyhexylglyerin, Sodium Hydroxide, Allantoin, Citric Acid, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Tocopherol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, CI 42090 (Acid Blue 9), CI 19140 (Acid Yellow 23).
0190

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Eye Repair...

€ 11,75