Unigloves Nitrilhandschoenen

visibility2509 Views comment0 Opmerkingen person Posted By: Beautywaves list In: Category 1

Unigloves Nitril Handschoenen

UNIGLOVES staat al 30 jaar voor veiligheid door kwaliteit. Als toonaangevend bedrijf voor wegwerpproducten voor artsen en klinieken, maar ook voor zorg, industrie en persoonlijke beschermingsmiddelen is Unigloves vertegenwoordigd op de internationale markt. Of het nu gaat om een tatoeëerder, pedicure, schoonheidsspecialist, vakman, dokter of schoonmaker – Unigloves heeft altijd het juiste artikel voor uw behoefte. Unigloves is meer dan alleen wegwerphandschoenen en bied een breed scala aan disposables

Nitril Handschoenen hoeven niet blauw of wit te zijn. Bij Pedicure en Beauty Groothandel Beautywaves vind u Unigloves wegwerphandschoenen in wel 9 verschillende kleuren voor iedere omgeving maar ook Unigloves medische mondmaskers van een hele fijne kwaliteit en pasvorm.

Unigloves Pearl nitril handschoenen voor eenmalig gebruik zijn uitermate geschikt voor gebruikers met een latexallergie aangezien deze gemaakt zijn van nitril en dus geen latex bevatten. Dankzij de opgeruwde vingertoppen hebben de Unigloves Pearl een zeer goede grip, ook bij vochtige omstandigheden.

Gestructureerde afwerking voor superieure grip

De Pearl-reeks van Unigloves is een hoogwaardige, chemisch geteste, poedervrije nitril handschoen van medische kwaliteit die een verbeterde barrièrebescherming biedt met een manchet met kralen en een getextureerde afwerking voor superieure grip. Een grip die werkt voor handschoengebruikers verbetert hun prestaties en verhoogt de motivatie van het personeel in termen van correct handschoengebruik, verbetering van hun veiligheid en uw naleving.

Ook een ideale keuze voor de voedingsindustrie

Alle Pearl nitril handschoenen zijn tevens geschikt voor gebruik met alle soorten voedsel, inclusief vette voedingsmiddelen, en zijn daarom de ideale keuze voor gebruik in de voedingsindustrie waar het gebruik van kleurcodering bewezen is om de risico's van kruisbesmetting te bestrijden.

Micro-geruwde vingertoppen

Gefabriceerd volgens EN455 1-4

EN ISO 374-1 EN 374-4 EN 374-5

AQL 1.5

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December