Harsparels Azuleen HIVE® 700 GR
Vegan Friendly, Paraben Free, Cruelty Free
Hive Azuleen hot film wax pellets zijn harsparels voor de gevoelige huid. Een unieke, flexibele azuleen film hars met gemakkelijke ontharings resultaten in gebieden van hardnekkige haargroei. HIVE Azulene Hot Film Harsparels zorgen voor een zachte en vriendelijke harservaring met verbluffende resultaten! Geschikt voor alle huidtypen, met name effectief voor de gevoelige huid.
De high performance, flexibele hars is unisex en geschikt voor alle haartypes. De harsparels kunnen eenvoudig worden gedoseerd in een harsverwarmer en kan opnieuw worden verzegeld voor toekomstige behandelingen.
Kenmerken:
Geen harsstrips nodig
Doseer eenvoudig de benodigde hoeveelheid was per behandeling
Hersluitbare zak
Hoe voorkom je dat (harde) hars breekt?
Een veel voorkomend probleem is dat harde hars breekt als je hem verwijdert. Hoe kun je dat voorkomen?
Als je harde hars breekt tijdens het verwijderen, heb je iets verkeerd gedaan. Maar de oplossing is simpel. Als harde hars breekt, heb je hem te lang laten zitten. Harde hars werkt eenvoudig. Je maakt de harde hars blokjes, hars korrels of hars schijven warm en de hars wordt vloeibaar. Je laat de hars afkoelen en hij wordt weer hard. Hoe langer je wacht, des te harder wordt hij weer. Totdat hij weer even hard is geworden als toen je begon.
Hoe snel een hars hard wordt of te hard wordt en breekt, is niet alleen afhankelijk van de harssamenstelling, maar ook bijvoorbeeld van de omgevingstemperatuur.
Beautywaves verkoopt professionele ontharingsharsen. Omdat schoonheidsspecialistes geen 30-60 seconden gaan zitten wachten tot een stukje is afgekoeld en gestold, zal de afkoelperiode meestal een kwestie van seconden zijn. Niet van minuten. In een koudere omgeving van bijvoorbeeld 18 C gaat het sneller dan in een omgevingstemperatuur van 26 C. De nieuwe generatie harde harsen (bijvoorbeeld de flexiwaxen), die elasticiden bevatten, zullen langer flexibel blijven. Maar ook daarbij geldt, dat als je een hars maar lang genoeg zal laten zitten, hij op den duur weer terug zal gaan naar zijn oorspronkelijke hardheid.
TIP: als je met een nieuwe harde hars gaat werken van een ander merk of een andere soort, test dan altijd hoelang je de hars moet laten zitten. Dat kan (veel) langer of juist (veel) korter zijn dan je gewend was. Je verwijdert de hars als hij voldoende gestold is en nog iets flexibel is (warme hars kun je met vochtige vingers aanraken zonder er aan te blijven plakken!)
En als de hars breekt...... heb je hem dus te lang laten zitten.